Hva er beste innstillinger for etikett-utskrift?

Etikettene du får fra Bring, PostNord, Schenker og via Norsk Fraktbrev er 192x102mm.

Dette vil se ulikt ut, avhengig av hvilken skriver og operativsystem du har men noe slikt:

  1. Søk opp “Kontrollpanel” / “Control panel”
  2. Trykk på “Vis enheter og skrivere” / “View devices and printers”
  3. Finn etikettskriveren i listen av enheter og høyreklikk →  “Skriverpreferanser” / “Printing preferences”
  4. Sjekk at din innstillinger ser ut som følger (102 x 192mm) og klikk deretter “Apply”. Denne dialogboksen vil se ulik ut avhengig av hvilken skriver du har.

Termoskriver

Termoskriveren har ikke noe forbruksmateriell som toner eller blekk. Kan brukes til å skrive ut alle Brings produkter (inkl. Pakke i Postkassen selv om formatet er mindre). For riktig format sjekker du har følgende innstillinger: Innstillinger” → “Termoskriver” i Proteria.

Laser-skriver

Du kan fint benytte en vanlig laserskriver med A4-ark til å skrive ut hvilke som helst etiketter. Det vil da kreve egen beskjæring og feste av etiketten. Vi anbefaler dog ikke denne løsningen grunnet etikett lettere kan bli ødelagt under transport. For riktig format sjekker du har følgende innstillinger: “Innstillinger” → “Laserskriver” i Proteria.

RFID-etiketter

Løsningen var tidligere (frem til 1. jan 2020*) eneste måte å sende “Pakke i postkassen” med sporing. Kun én type RFID-skriver er støttet av Proteria og det er av typen Zebra, og forutsetter også en CloudPrint-løsning. Disse etikettene har størrelsen 98×104 mm.