Fraktavtale og integrasjoner

‍Si farvel til tidstyvene og få en mer effektiv hverdag! Integrasjon med Proteria sørger for at du sømløst kan sende kontaktinformasjonen fra nettbutikken til adresseetiketten. Dette sparer deg for tid og eliminerer feil. Kort sagt: Gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Tid tidligere brukt på å taste inn navn og adresse, skrive ut adresseetikett og feste denne på pakken, kan du nå bruke på andre ting, for eksempel på å utvikle og drive virksomheten. 

Fordelene for deg og din nettbutikk

Feilreduksjon
: Automatiserte prosesser eliminerer menneskelige feil, noe som betyr færre problemer og mindre stress for deg.
Konkurransefortrinn: Tilby dine kunder en sømløs og effektiv handel slik at de velger nettopp din nettbutikk igjen og igjen.
Utskrift av fraktetiketter: Skriv ut etiketter rett fra ordrebildet i nettbutikken din. Raskt og enkelt. 

Fordelene for dine kunder

Flere fraktalternativer: Kundene dine kan velge mellom flere fraktalternativer ved bestilling, noe som gir fleksibilitet og en bedre opplevelse.
Sporing av forsendelser: La kundene dine spore vareleveringen direkte fra nettbutikken. Dette gir trygghet og oppdatert informasjon.
Enkel returprosess: Tilpassede returløsninger gir trygghet til kundene og øker kundetilfredsheten. Med Proteria fraktavtale og integrasjoner får du mer enn bare frakt – du får en partner som hjelper deg å forbedre kundetilfredsheten og effektiviteten i din nettbutikk.

Gjør hverdagen enklere for deg selv og kundene dine med Proteria!

I Proteria jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle våre tjenester så vi kan gi deg en enda mer effektiv frakthverdag. Vi har integrasjoner til en rekke systemer, se oversikten under. 

Kontakt oss gjerne på info@proteria.no eller 45 28 66 60 om du har spørsmål rundt integrasjoner og hvordan du kan ha nytte av Proterias tjenester. Vi står klare til å hjelpe deg med å optimalisere frakthåndteringen din!


Fordelene for deg og din net

Teknisk informasjon for utviklere om vårt API

finnes her

Har du spørsmål om
integrasjoner?

Fyll ut skjemaet under så tar
vi kontakt

Takk!
Din henvendelse er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.