Transportører

Proteria har flere fleksible leveringsalternativer. Velg transportør som forenkler din hverdag basert på dine fraktbehov.

Om Bring

Bring er et datterselskap under Posten Norge som driver logistikk- og transporttjenester for næringslivet. Bring mot bedriftsmarkedet profileres i grønne farger. Posten for privatkunder har rød profil.

Pakketyper

Les mer om pakketypene på Kunderessurser.
Har du stort og jevnt fraktvolum kan det opprettes gunstig henteavtale med Bring.

Pakke i postkassen

Fraktmetoden Pakke i postkasse (med sporing) er tilgjengelig for alle Bring-kunder. Du behøver ikke RFID-skriver for å skrive ut etiketter.

Gunstige fraktpriser

Dersom du benytter deg av Proterias fraktavtale og har nettbutikk-avtalen vil du få 22% rabatt på Pakke til hentested og Pakke til bedrift, samt 5% rabatt på Pakke i postkassen.

Om Postnord

PostNord AB er et svensk-danskpost- og logistikkforetak med hovedkontor i Sverige. Foretaket eies av den svenske staten med 60 prosent og den danske staten med 40 prosent.

Pakketyper

Les mer om pakketypene på Kunderessurser

Fast lavpris

Proteria Frakt har en egen gunstig fraktavtale med PostNord du som Proteria-kunde kan benytte.

Om Schenker

DB Schenker er et tysk logistikk- og transportkonsern med 72 000 ansatte og 2000 kontorer i over 140 land.

Transporttyper

DB Schenker kan benyttes for både mindre pakker og større pakker, men er mest vanlig å benytte for større sendinger (stykk- og partigods) over 35 kg.

Om Nor Lines

Nor Lines AS er et transportselskap med omfattende aktivitet i Norge og Nord-Europa. Selskapet opererer skip i faste linjer mellom havner i Nord-Europa og på norskekysten. Nor Lines har også god kapasiteten på Hurtigruten. Selskapet har hovedkontor i Stavanger og eies av Samskip.

Transporttyper

Nor Lines kan benyttes for både mindre pakker og større pakker, men er mest vanlig å benytte for større sendinger (stykk- og partigods) over 35 kg.

Om Budbiltjenester

Løsningen dekker lokale budbiltjenester uten EDI og noen utvalgte budbiltjenester med EDI (se transporttyper).

Transporttyper

Best Transport
Speedy budbilen
Atb Transport
Frode Pilskog Varetransport
Express Bud
Skedsmo Bud & Vare
Oslo Budbiler