Transportører

Du kan enkelt bestille fra ulike transportører i Proteria frakt. Dette gir deg fleksible leveringsalternativer. Effektivt og greit!

Om Bring

Bring er et datterselskap under Posten Norge som driver logistikk- og transporttjenester for næringslivet, altså bedriftspakker. Bring mot bedriftsmarkedet profileres i grønne farger. Posten for privatkunder har rød profil.

Pakketyper

Les mer om pakketypene på Kunderessurser.
Har du stort og jevnt fraktvolum kan det opprettes gunstig henteavtale med Bring.

Pakke i postkassen

Fraktmetoden Pakke i postkasse (med sporing) er tilgjengelig for alle Bring-kunder. Du behøver ikke RFID-skriver for å skrive ut etiketter.

Gunstige fraktpriser

Dersom du benytter deg av Proterias fraktavtale og har nettbutikk-avtalen vil du få 22% rabatt på Pakke til hentested og Pakke til bedrift, samt 5% rabatt på Pakke i postkassen.

Om Postnord

Postnord AB er et svensk-dansk post- og logistikkforetak med hovedkontor i Sverige. Foretaket eies av den svenske staten med 60 prosent og den danske staten med 40 prosent.

Pakketyper

Les mer om pakketypene på Kunderessurser

Fast lavpris

Proteria Frakt har en egen gunstig fraktavtale med Postnord du som Proteria-kunde kan benytte.

Om FedEx

FedEx er blant verdens største transportselskaper med virksomhet i 220 land. I Norge er FedEx særlig anerkjent for sin frakt til utlandet. FedEx leverer både ekspressforsendelser for bedriftspakker og økonomiprodukter skreddersydd for netthandel.

Pakketyper

FedEx tilbyr et bredt spekter av tjenester, og Proteria har som mål å gjøre de fleste relevante produktene tilgjengelige for norske bedrifter. Vårt første tilbud fokuserer på pakkeleveranser til privatkunder i utlandet. Dette produktet passer ideelt for nettbutikker som ønsker å utvide sin markedsrekkevidde til ett eller flere land utenfor Norge.

Du kan lese mer om vår avtalen og om Fedex

Om Schenker

DB Schenker er et tysk logistikk- og transportkonsern med 72 000 ansatte og 2000 kontorer i over 140 land.

Transporttyper

Vi setter ikke lenger opp nye kunder med Schenker i Proteria Frakt. Nye kunder henviser vi til Logistra Cargonizer og eksisterende kunder som benytter Schenker hjelper med migrering til Logistra Cargonizer.

Om Nor Lines

Nor Lines AS er et transportselskap med omfattende aktivitet i Norge og Nord-Europa. Selskapet opererer skip i faste linjer mellom havner i Nord-Europa og på norskekysten. Nor Lines har også god kapasiteten på Hurtigruten. Selskapet har hovedkontor i Stavanger og eies av Samskip.

Transporttyper

Nor Lines kan benyttes for både små og større pakker, men er mest vanlig å benytte for større sendinger (stykk- og partigods) over 35 kg.

Om Budbiltjenester

Løsningen dekker lokale budbiltjenester uten EDI og noen utvalgte budbiltjenester med EDI (se transporttyper).

Transporttyper

Best Transport
Speedy budbilen
Atb Transport
Frode Pilskog Varetransport
Express Bud
Skedsmo Bud & Vare
Oslo Budbiler