Smartweb

Frakt og levering av varene er en svært viktig del av handelen i din nettbutikk. Mange nettbutikk-kunder foretrekker å kunne velge utleveringssted ettersom hva som er mest hendig. Andre kunder betaler gjerne ekstra for rask levering. Proteria frakt kan integreres mot Smartweb slik at du kan tilby dine nettbutikk-kunder gunstige fraktløsninger!

Gode fraktavtaler er ikke lenger forbeholdt de store.

I tillegg får du en gratis edi-fraktløsning fra Proteria integrert med Smartweb. Du slipper da dobbeltarbeid med å registrere sendinger og sporingsinfo går tilbake til nettbutikken. JA, jeg vil vil vite mer om Proteria fraktavtale!

Sett følgende innstillinger i Smartweb / DanDomain:

  1. Klikk deg inn på "Innstillinger" → "Ansatte" → "Opprett ansatt" og legg inn et brukernavn og passord som du husker
  2. Sørg for at brukeren har Applikasjonstilgang: API huket av
  3. Klikk deg inn på "Innstillinger" → "API: SOAP" → huk av for API-tilgang → "Lagre"
  4. Klikk deg inn på "Innstillinger" → "Webhooks" → "Opprett webhook" og lim inn (under adresse): https://cloudconnect.proteria.com/webhooks/getsmartwebwebhook
  5. Velg Event: Ordre oppdatert og kall den eksempelvis "Proteria Frakt"

Logg deg deretter inn i Proteria:

  1. Klikk på "Innstillinger" → "Integrasjonsinnstillinger" → "Smartweb"
  2. Her gjør du endringer på Shipping methods. Pek dine fraktmetoder inn på spesifikke fraktmetoder hos transportørene.

Når integrasjonen er på plass vil sendingene overføres til Proteria (toppen av din oversikt) straks du gjør status-endring på ordren i Smartweb. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Det er nå mulig å benytte mal

De feltene som ikke blir fylt ut av integrasjonen kan bli fylt ut av malen. Dersom malen er av samme fraktmetode som fraktmetoden valgt for integrasjonen, kan man også legge på de ekstratjenestene man vil ha. Det er også mulig å legge inn tollinformasjon.