Proteria CloudPrint

En Cloudprint-løsning gir deg muligheten til å skrive ut etiketter uansett hvor du befinner deg. Du kan også automatisere utskriften. Teknologien egner seg ypperlig for nettbutikker og firmaer med stort pakkevolum.

BestillDet forutsettes at du enten har en termoskriver av typen TSC eller Zebra for å benytte CloudPrint. Du må også benytte CloudPrint om du fremdeles har RFID-skriver.

Cloudprint gir deg mange fordeler:

  • Fjernstyring av utskrift. Du kan sitte på kontoret på eget internett, eller på hjemmekontor, og setter i gang utskrift av etiketter fra skriveren som står på lageret.
  • Raskere utskrift. Du slipper Windows/Mac dialogboksene i nettleseren ved utskrift, slik at etikettene umiddelbart kommer ut når du klikket på utskrifts-ikonet.
  • Automatisering om du ønsker dette. Har du en integrasjon mot for eksempel nettbutikk kan du automatisere utskriften slik at etiketten kommer ut umiddelbart idet en ordre kommer inn.

Fjernstyrt support
Oppsettet av boksen gjøres via nettet av oss. Vi kan se statusen på din skriver til enhver tid om du skulle trenge hjelp fra oss. Boksen krever hverken å skrus på eller av, det viktigste er at den til enhver tid er koblet til strøm og Internett. Dette gjør at løsningen kan tas i bruk av hvem som helst, krever svært lite vedlikehold og gjør løsningen generelt knirkefri for deg. Om det mot formodning er noe galt med boksen så bytter vi den ut for deg kostnadsfritt.‍

Rimelig pris for en bekymringsfri og effektiv utskrift (79,- per mnd per 19.06.2023).
Skulle det bli strømbrudd eller skje endringer på ditt nettverk, så vil ikke oppsettet påvirkes av dette. Det må ikke settes opp på nytt på linje med nettverks-utskrift koblet til en eventuell server på din arbeidsplass.

Kontakt oss gjerne på info@proteria.no eller 45 28 66 60 om du har spørsmål rundt cloudprint, skrivere og etiketter.