Tilbake til kunderessurser

Sist endret: Apr 28, 2023

Pakketype er ikke tilgjengelig mellom avsenders og mottakers adresser

Meldingen i overskriften er en typisk feil man får om man forsøker å sende pakke til postboks-postnummer eller til Svalbard.

Dersom du ikke får opprettet sending men får en slik feilmelding så betyr det at det som regel at et postnummer som er oppgitt ikke er gyldig for fraktmetoden som er valgt. Klikk på denne toasteren (skjermbilde nedenfor) for å få opp feilmeldingen fra transportør.

Når denne feilmeldingen dukker opp er det som regel alltid fordi man har lagt inn et postboks postnummer. Bring gir hverken prisberegning eller etikett på slike sendinger.

Det nærliggende ville da vært å kryss-sjekke hvilken adresse personen eller firmaet står registrert med på Google Maps og eventuelt på Postens adressesøk. OM du her finner et annet postnummer som matcher med mottakeren bør du forsøke på nytt med dette postnummeret.

Sending til Svalbard

Denne feilmeldingen vil også dukke opp om man forsøker å lage en sending som er noe annet enn Pakke til hentested til Svalbard. Bring gjorde en endring her i 2020 som gjør at man er nødt til å velge Pakke til hentested om man skal sende til Svalbard.