Tilbake til kunderessurser

Sist endret: May 24, 2023

Bestille henting eller levering til hentested?

Med PostNord-avtalen til Proteria er henting gratis, mens med Bring er dette individuelt og vil avhenge av totalt pakkevolum per år.

Merknad: Det er svært viktig å unngå bomturer for transportørene (dvs at man har bestilt henteoppdrag en dag hvor man ikke har pakker som skal opphentes). For PostNord kan bomtur føre til TUK-tillegg.

Gratis henting og gratis å levere til utleveringssted

Pakkene kan leveres til nærmeste utleveringssted kostnadsfritt, eller du kan bestille henting av pakken(e).

Bestille henting etter behov?

Gi oss en lyd om du ønsker en bruker til portalen til Postnord for å bestille henting sporadisk. Straks du har fått en bruker knyttet til ditt kundenummer kan du bestille henting som følger:

  • Klikk på “Bestill
  • Velg “Henting" og fyll ut nødvendige felter og vent til du får bekreftelse på hentebestilling.

Henteavtale

Dersom du har en jevn, ukentlig flyt av pakker kan du gi beskjed til oss slik at vi kan be PostNord sette opp faste hentedager. Dette kan være alt fra én gang i uka til 5 ganger i uka. Det vil være regionale begrensninger for enkelte små og avsidesliggende plasser. Send forespørsel her

Kostnad ved fast henting: Gratis ved over 800 pakke til bedrift per år

Bestille henting etter behov

  1. Logg inn på proteria.no
  2. Klikk deg inn på “Dagsavslutning” → “Bestill opphenting med Bring
  3. Her fyller du inn alle påkrevde felter, dobbelt-sjekk at korrekt henteadresse ligger inne og trykk deretter “Send” når den er klar.
  4. Etter å ha klikket “Send” så vil det ta ca 10 sekunder før statusen endres til “OK”. Det betyr at hentemelding er sendt til Bring. Om det kun står pending, så betyr at det at noe er i veien, og du kan eventuelt ta kontakt med oss eller forsøke på nytt.
  5. Av Bring så ligger det inne en begrensning på 20 pakker for booking via API/Mybring. Dette er satt for å sikre kapasitet og forutsigbarhet for henting. Denne grensen vil dessverre ikke bli utvidet av Bring. For henting av mer enn 20 pakker må dette tas via Brings kundeservice (Tlf: 04045).
Proteria Bring hentebestilling

Henteavtale

Dersom du vil undersøke mulighetene for en fast henteavtale med Bring så krever dette i utgangspunktet at du sender minst 800 forsendelser i året, og bedriftspakker er prioritert i denne sammenheng. Om man regner på alle innleveringstilleggene som legges på hver pakke så kan man se om det lønner seg å betale for en avtale med Bring også.

Om du ønsker at vi skal sjekke mulighetene for en henteavtale, ta kontakt med oss. Vi tar en kikk på pakkevolumet ditt og forhører oss med Bring.