Tilbake til kunderessurser

Sist endret: Feb 26, 2024

Pakkeautomat - Pakkeboks

Pakkeautomat er et leveringsalternativ stadig flere kunder fortrekker. Pakkeautomat er nå et leveringsalternativ i Proterias PostNord-avtale.

Nettbutikk: Kunden velger levering i den pakkeboksen som passer best. Enkelt og tidsbesparende!

Pakkeautomat ligger som Postnord – MyPackSmall. Klikk på "Velg utleveringssted" og få liste over utlevering nær mottakeradressen. Velg Pakkeautomat/utleveringssted som er mest effektivt for mottaker. Enkelt å legge inn, enkelt å hente pakken!

Maks størrelse for pakke i pakkeautomat: 45 x 30 x 20 cm, 20 kg, Minimum størrelse: 14 x 9 x 1cm, 50 g

OBS: I WooCommerce må du velge Parcel box only i Proteria Pickup Point for å få pakkeautomat som valg. På øvrige nettbutikker skal det gå av seg selv. Ta kontakt om du trenger hjelp!

Kunden får SMS når pakken er levert i pakkeautomaten. Pakkeautomaten åpnes med mypostnord-appen. I appen kan kunden følge sendingene, endre leveringsalternativ – og åpne opp luken i pakkeautomaten. Enkelt og greit.

 • Døgnåpen pakkeautomat: Pakkeautomatene er tilgjengelig hele døgnet. Kundene slipper å passe åpningstider og stå i kø for å hente pakken. I tillegg er pakkeautomatene plassert lett tilgjengelige på togstasjoner, butikksenter eller andre steder folk ferdes. Tidseffektivt for kunden.
      ‍
 • Miljøvennlig: Pakkeautomater som ligger sentralt, slik at kundene kan hente pakker der de likevel ferdes, kan kutte miljøutslippene betydelig. Drivstoffbruk, CO2-utslipp og lokale utslipp fra distributøren og hjem til kunden, kan reduseres vesentlig ved levering i pakkeautomat heller enn levering hjem. *forsking.no Ja til reduserte miljøutslipp.
      ‍
 • Sikkerhet: Pakkeautomaten er låst, og det er kun du som har nøkkelen for å åpne luken til din pakke. Dette gir sikkerhet i forhold til varer levert i en ulåst postkasse eller i pose på døra. Trygt og sikkert for kunden.
      ‍
 • Spar tid: Det sparer tid for kunden å ta med pakken fra pakkeautomat på stasjonen eller ved butikken, i stede for å måtte dra til hentested for å hente.
      ‍
 • Pakkeautomater over hele landet: PostNord har 3000 pakkeautomater, fordelt på 1100 lokasjoner over hele landet. Pakkeautomatene er plassert der folk ferdes. Og kundetilfredsheten er høy; stadig flere velger pakkeautomat som leveringsalternativ.

 
Her finner du en flott oversikt over alle PostNord leveringssteder. Trykk på knappen «Vis alle» oppe i høyre hjørne, og du får opp en rullegardinmeny hvor du kan velge type leveringssted du ønsker å se og om det fins pakkeautomater der du ferdes.

 1. TIPS: Legg gjerne inn link til Postnord leveringssteder i nettbutikken din så kundene dine enkelt kan finne hvilken pakkeautomat som er lettest tilgjengelig.
 2. TIPS: Legg gjerne inn link/oppfordring til kunden din om å laste ned myPostNord-appen med det samme, så har de alt klart for å hente pakken.