Tilbake til kunderessurser

Sist endret: Apr 25, 2023

Hvordan håndtere MyPack Home Small-sendinger?

Visste du at det er Posten som gjør den endelige leveringen av denne pakketypen? Derfor har de også Posten-logo og må sendes på en spesifikk måte som er forklart her.

Viktig:
  • Sendingen kan være opp til 5 kg (reell vekt) men må ha mål mindre enn 45 cm x 30 cm x 15 cm.
  • Man bør sende mer enn én av gangen for å ha nytte av dette produktet.
  • Må opphentes av Postnord

Fremgangsmetode i Proteria

Steg 1

Skriv ut MyPack Home Small-etikett til de pakkene du skal sende avgårde.

Steg 2

Samle alle disse sendingene med etikett i én forsendelse (eske) og generer en split-etikett ved å klikke på Dagsavslutning

Generer MypackHomeSmall Splitsending


Steg 3

Merk esken med egen stykkgods-etikett (splittsending)Etiketten vil se slik ut. Denne skal da klistres på den store esken.

Etiketten vil automatisk bli merket "Varebrev splittes Alfaset 105 ​Alfaset 3. Industrivei 25​0668 Oslo"Hvorfor har etikettene Posten-logo?

Det er fordi PostNord benytter seg av Bring sin infrastruktur for brevsendinger for å kunne tilby dette produktet i det hele tatt. Dette er også årsaken til at det er en Posten-logo på selve fraktetiketten fordi pakken også til syvende og sist blir levert i postkassen av Posten.

MyPack HomeSmall-etikettene er merket med Posten-logo

Hva er alternativet?

Tilsvarende produkt hos Bring (Pakke i Postkassen) er tilgjengelig for alle i Proteria Frakt. Om du legger inn vekt/mål og skifter mellom de to vil du kunne sammenlignde pris. Med Bring er prisene sonebaserte, i motsetning til med Postnord hvor prisene utelukkende er basert på vekt uansett hvor de skal i landet.

Pose på døra

Dersom du huket av tilleggstjenesten "Pose på døra" så vil postbudet forsøke å henge forsendelsen på døra til mottaker. Dette gjøres kun dersom postbudet av andre grunner ikke kan levere pakken i postkassen (for liten postkasse, full postkasse, postkasse kan ikke lokaliseres, dårlig merket postkasse ol). Tillegget for denne tjenesten vil også kun faktureres om dette faktisk er tilfelle.

Om man ikke huker av for "Pose på døra" som tilleggstjeneste så vil Posten istedenfor ta med pakken til nærmeste Post i butikk slik at den kan hentes ut at mottaker.