Hvordan håndtere MyPack Home Small-sendinger?

Visste du at det er Posten som gjør den endelige leveringen av denne pakketypen? Siden MyPack Home Small går inn i flyten av brevsendinger kreves det at disse forsendelese sampakkes som beskrevet nedenfor.

Krav for MyPack Home Small

  • hentes av PostNord (kan ikke innleveres til PostNord hentested mot tillegg)
  • Må veie mindre enn 2 kg (reell vekt) og ha mål mindre enn 45cm x 30cm x 15cm.
  • .. må sendes som beskrevet i punktene nedenfor:


Fremgangsmetoden er:

  1. Lag forsendelsene i Proteria Frakt. I dette eksempelet har vi laget tre identiske sendinger.
  2. Klikk på “Send til transportør” for sendingene når alt er ferdig utfylt slik at de blir gitt sendingsnummer og etikett som du kan skrive ut og klistre på de tre pakkene du skal sende ut.
  3. Etter dette markerer du alle MyPack Home Small sendingene i oversikten (som vist i illustrasjon)
  4. Klikk på “Dagsavslutning” → “Generer MyPackHomeSmall Split sending”.
  5. Det vil da genereres en fraktetikett som legges øverst i oversikten din. Skriv ut denne etiketten.
  6. Alle dine MyPack HomeSmall pakker legger du i en stor passende eske, og deretter klistrer du “Varebrev”-etiketten på den store esken. PostNord kan nå hente pakken.

Hvorfor fungerer det slik for PostNord?

Det er fordi PostNord benytter seg at Bring sin infrastruktur for brevsendinger for å kunne tilby dette produktet. Det sendes derfor samlet i én forsendelse til Brings terminal i Oslo, hvor disse deretter sorteres fra hverandre ogblir sendt ut for levering i postkassene. Dette er også årsaken til at det er en Posten-logo på selve fraktetiketten samt at sendingene kan i enkelte tilfellet a 1-2 virkedager ekstra før de blir levert.

Hva er alternativet?

Tilsvarende produkt hos Bring (“Pip: Pakke i postkassen”) er tilgjengelig for alle i Proteria Frakt. Om du legger inn vekt/mål og skifter mellom de to vil du kunne sammenlignde pris. Brings Pakke i postkassen-produkt krever ikke at man sampakker sendingene som beskrevet i denne artikkelen.