Tilbake til kunderessurser

Sist endret: Apr 22, 2024

MyPack Home Small-sendinger - Splittsendinger

MyPack Home Small-sendinger/splittsendinger er en god løsning om du skal sende mange små pakker samme dag. Det er Posten som gjør den endelige leveringen av denne pakketypen og derfor må sendes på en spesifikk måte som er forklart her.

Viktig:
  • Sendingen kan være opp til 5 kg (reell vekt) men må ha mål mindre enn 45 cm x 30 cm x 20 cm.
  • Produktet vil ikke tilbys lenger av Postnord fra 29.06.2024. Erstattes av Mypack Box. Bring tilbyr fremdeles Pakke i Postkassen, om du ønsker å tilby levering til postkassen til dine mottakere.

Fremgangsmetode i Proteria

Steg 1

Skriv ut MyPack Home Small-etikett til pakkene du skal sende.

Steg 2

Samle alle disse sendingene med etikett i én forsendelse (eske) og generer en splitt-etikett ved å klikke på Dagsavslutning

Generer MypackHomeSmall Splitsending


Steg 3

Merk esken med egen stykkgods-etikett (splittsending)Etiketten vil se slik ut. Denne skal da klistres på den store esken.

Etiketten vil automatisk bli merket "Varebrev splittes Alfaset 105 ​Alfaset 3. Industrivei 25​0668 Oslo"Posten-logo på pakken

Det er Posten sin logo på pakken siden PostNord benytter seg av Bring sin infrastruktur for brevsendinger, for dette produktet.

MyPack HomeSmall-etikettene er merket med Posten-logo

Hva er alternativet?

Tilsvarende produkt hos Bring (Pakke i Postkassen) er tilgjengelig for alle i Proteria Frakt. Om du legger inn vekt/mål og skifter mellom de to vil du kunne sammenligne pris. Bring er prisene sonebaserte, i motsetning til Postnord hvor prisene utelukkende er basert på vekt uansett hvor de skal i landet.

Pose på døra

Dersom du velger tilleggstjenesten "Pose på døra" vil postbudet forsøke å henge forsendelsen på døra til mottaker. Dette gjøres kun dersom postbudet av andre grunner ikke kan levere pakken i postkassen (for liten postkasse, full postkasse, postkasse kan ikke lokaliseres, dårlig merket postkasse ol). Tillegget for denne tjenesten vil også kun faktureres om pakken henges på døren.

Om man ikke velger "Pose på døra" som tilleggstjeneste, vil Posten ta med pakken til nærmeste Post i butikk slik at den kan hentes ut at mottaker.