Edipost er nå gratis

Alle kunder vil i tiden fremover bli introdusert for en tilpasset løsning for alle i Proteria eller Logistra. Fra nå er tjenesten Edipost gratis.

Kom i gang

40% rabatt på Pakke til hentested ut året

Vi ønsker å gjøre valget enkelt for deg om å bli med på reisen videre enten det er via Proteria eller Logistra. Kontaktregisteret fra Edipost vil også automatisk bli med videre og vi bistår med gratis suoport for å best mulig tilrettelegge for deg.

Alle kunder som benytter seg av fraktavtalen til Proteria vil uansett få følgende rabatter:

• 30% rabatt på Pakke til hentested (40% ut året om du tar kontakt nedenfor)
• 30% rabatt på Pakke til bedrift
• 22% rabatt på Pakke levert hjem
• 5% rabatt på Pakke i postkassen

Viktig merknad: Edipost-kunder som har spesialløsninger, integrasjon eller andre transportører enn Bring & Postnord vil uansett få faktura for lisens for ny periode men oppfordres til å ta kontakt med oss for å kartlegge mulighetene i Proteria og Logistra om det ikke allerede er gjort.

Interessert? Meld interesse her.

Allerede mottatt og betalt faktura for nytt år? Ta kontakt med oss.


Veien videre for Edipost
Innen året er omme vil alle Edipost-kunder bli tilbudt en alternativ løsning, tilpasset løsning basert på hver enkeltes behov enten i Proteria og Logistra.  Nye bruksbetingelser fra 29.12.2022
Disse er uendret i innholdet foruten at Edipost AS nå står som avtalepart istedenfor Azolver Norge AS. Du finner dette på http://bruksbetingelser.edipost.no/

Support


Email:
support@edipost.no
Tlf:
922 96 620
Man-fre 08:30-16:00

Teamviewer / Fjernstyring
Kunderessurser: support.edipost.no
Problemer med utskriften?
utskrift.edipost.no

Noe du savner i Edipost? Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger.


En nettbasert EDI-løsning for store og små


TRANSPORTØRER
Edipost er en EDI-basert tjeneste som lar deg opprette fraktetiketter, med integrasjoner direkte til ditt ERP-system eller nettbutikk dersom du har det. Edipost kom i gang allerede i 2001 som en av de aller første med en netbasert EDI-tjeneste.

Du får tilgang til flere transportører i ett og samme system, og siden løsningen er EDI-basert er du i mindre grad sårbar for transportørs nedetid. Populære transportører tilgjengelige i dag:

• Bring
• Postnord
• Schenker

Se komplett liste her

Systemet lar deg sammenligne priser mellom transportører og pakketyper i prisberegningen.


INTEGRASJONER

Med en integrasjon kan du først og fremst importere adresser fra andre løsninger og du kan gjøre masse-utsendelser. I noen tilfeller kan du skrive ut etikettene direkte fra ordrebildet i din nettbutikk og du kan få opprettet en tilpasset returløsning.

Følgende integrasjoner er støttet i dag:

WooCommerce
Magento 2
Shopify
Fiken
Prestashop
Visma
Quick3
PCKasse
Unieconomy
Unimicro
1881