En enkel og effektiv EDI-løsning

En nettbasert EDI-tjeneste for deg med en voksende nettbutikk eller for deg som behøver å sende en pakke i ny og ne.

Kom i gang

Nytt om Edipost


Gunstige fraktpriser
Som Edipost-kunde får du rabatt på dine fraktsendinger. Her får alle Edipost-kunder følgende rabatter:

• 25% rabatt på Pakke til hentested
• 25% rabatt på Pakke til bedrift
• 5% rabatt på Pakke i postkassen

Interessert? Kom i gang umiddelbart


Om endringer
Opp igjennom årene har Edipost hatt en avtale med Azolver Norge AS (tidl. Pitney Bowes) for innsalg og support av tjenesten, slik at Edipost har kunnet fokusere på selve programvaren og utviklingen av denne. Våren 2022 ble Edipost og Proteria slått sammen og vi har i den forbindelse sagt opp avtalen med Azolver Norge AS. Fra desember 2022 har derfor Edipost tatt over salg, support og fakturering av Edipost-løsningen selv.

Service
Både Edipost, Proteria og Logistra er slått sammen og dette gjør at vi har et større fagmiljø innenfor frakt for å yte best mulig service.

Faktura
Lisensfaktura nå kommer direkte fra Edipost AS.​
Edipost kan nå også tilby gunstige fraktavtaler med Proteria uten at du trenger å opprette egen avtale med transportør. Da vil du få faktura på frakten direkte fra Proteria isteden fra transportør. Informasjon om denne fakturaen kan du lese om her: https://www.proteria.no/kunderessurser/vanlige-sporsmal-knyttet-til-faktura

Nye bruksbetingelser
Disse er uendret i innholdet foruten at Edipost AS nå står som avtalepart istedenfor Azolver Norge AS. Du finner dette på http://bruksbetingelser.edipost.no/

Support


Email:
support@edipost.no
Tlf:
922 96 620
Man-fre 08:30-16:00

Teamviewer / Fjernstyring
Kunderessurser: support.edipost.no
Problemer med utskriften?
utskrift.edipost.no

Noe du savner i Edipost? Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger.


En nettbasert EDI-løsning for store og små


TRANSPORTØRER
Edipost er en EDI-basert tjeneste som lar deg opprette fraktetiketter, med integrasjoner direkte til ditt ERP-system eller nettbutikk dersom du har det. Edipost kom i gang allerede i 2001 som en av de aller første med en netbasert EDI-tjeneste.

Du får tilgang til flere transportører i ett og samme system, og siden løsningen er EDI-basert er du i mindre grad sårbar for transportørs nedetid. Populære transportører tilgjengelige i dag:

• Bring
• Postnord
• Schenker

Se komplett liste her

Systemet lar deg sammenligne priser mellom transportører og pakketyper i prisberegningen.


EDI?
EDI er en metode for datautveksling (i dette tilfellet mot transportører) som fungerer på tvers av store systemer. Det lar deg opprette fraktetiketter totalt uavhengig av om transportørenes egne nett-tjenester er oppe eller nede. Alternativet er en API-basert tjeneste som for eksempel Mybring.


INTEGRASJONER

Med en integrasjon kan du først og fremst importere adresser fra andre løsninger og du kan gjøre masse-utsendelser. I noen tilfeller kan du skrive ut etikettene direkte fra ordrebildet i din nettbutikk og du kan få opprettet en tilpasset returløsning.

Følgende integrasjoner er støttet i dag:

WooCommerce
Magento 2
Shopify
Fiken
Prestashop
Visma
Quick3
PCKasse
Unieconomy
Unimicro
1881


KOSTNAD
Løsningen har en årlig lisens med prisstruktur som er basert på hvor mange sendinger du gjør per år, om du eventuelt benytter noen tilleggstjenester eller behøver mer enn én transportør. Se pris her.


FRAKTAVTALE

Du behøver ikke en egen fraktavtale for å komme i gang. Du kan benytte deg av Proterias gunstige fraktavtaler med både Bring og Postnord