Edipost

I forbindelse med at Edipost er blitt en del av Proteria/Logistra skal Edipost-løsningen slik vi kjenner den i dag avvikles. Alle Edipost-kunder vil få en løsning i enten Proteria eller Logistra, etter hva som passer hver enkelt best.

Kom i gang

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å få effektive fraktløsninger i Proteria eller Logistra, spesialtilpasset til din bedrift. Ditt kontaktregisteret fra Edipost vil automatisk bli med videre og vi bistår med gratis support for å tilrettelegge best mulig for deg.

Du finner mer informasjon om Proteria Frakt på www.proteria.no. Her finner du også en introduksjon til Proteria Frakt som gir et raskt innblikk i løsningen.

Bestill Proteria frakt HER!


Nye bruksbetingelser fra 29.12.2022
Disse er uendret bortsett fra at Edipost AS nå står som avtalepart istedenfor Azolver Norge AS. Du finner dette på http://bruksbetingelser.edipost.no/

Support

Email: support@edipost.no
Tlf:
452 86 660 (922 96 620)
‍Man-fre 08:30-16:00

Teamviewer/Fjernstyring
Kunderessurser: support.edipost.no
Problemer med utskriften?
utskrift.edipost.no

Noe du savner i Edipost? Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger.

TRANSPORTØRER
Edipost er en EDI-basert tjeneste som lar deg opprette fraktetiketter, med integrasjoner direkte til ditt ERP-system eller nettbutikk dersom du har det. Edipost kom i gang allerede i 2001 som en av de aller første med en netbasert EDI-tjeneste.

Du får tilgang til flere transportører i ett og samme system, og siden løsningen er EDI-basert er du i mindre grad sårbar for transportørs nedetid. Populære transportører tilgjengelige i dag: Bring, Postnord, Schenker. Se komplett liste her

Systemet lar deg sammenligne priser mellom transportører og pakketyper i prisberegningen.


INTEGRASJONER

Med en integrasjon kan du først og fremst importere adresser fra andre løsninger og du kan gjøre masse-utsendelser. I noen tilfeller kan du skrive ut etikettene direkte fra ordrebildet i din nettbutikk og du kan få opprettet en tilpasset returløsning.

Følgende integrasjoner er støttet i dag:

WooCommerce
Magento 2
Shopify
Fiken
Prestashop
Visma
Quick3
PCKasse
Unieconomy
Unimicro
1881