PostNord-avtalen

Se prisliste for levering til forbrukere (B2C)

Postnord prisliste 01.03.2024

Prislisten gjeldende fra og med 01.03.2024 og viser våre nettopriser med PostNord.

Levering i pakkeboks

Se prisliste ovenfor eller sjekk Proteria fraktkalkulator. Priser eks. mva.

Ja, jeg vil bestille PostNord-avtale


Generell info om fraktmetodene

Her finner du generell informasjon om begrensninger per fraktmetode (maks mål og vekt, tillegg som kan komme om man overskrider disse) og mer detaljert informasjon om hvordan disse fungerer.

Om henting

Levering til Postnords egne bemannede hente- og leveringssteder gir ingen pristillegg på dine pakker og er altså gratis. Se nærmeste sted du kan levere inn pakker her.


I avtalen får du 50% rabatt på henting, og den er gratis om total fraktberegnet vekt på det som hentes denne dagen er over 100 kg. Det er med andre ord gevinst i å samle opp volum til hver henting. Se priser nedenfor. Det er ikke obligatorisk å oppgi mål og dimensjoner ved opprettelse av sending, men det er absolutt anbefalt selv om pakkene blir målt og veid på PostNords terminal.

0-50 kg → Pris 179,- (veil. 363,-)
50-100 kg → Pris 127,- (veil 257,-)
Over 100 kg Gratis
Gebyr for bomtur: 726,-

OBS! Postnord fakturerer henting på sendingsnivå, i det en pakke scannes inn i systemet av en sjåfør (ref skjembilde nedenfor) når pakken hentes. Selv om Postnord-sjåføren egentlig kun var innom for å levere noen andre pakker og bare tok med seg denne pakken "på slump" eller man også har en annen fraktavtale med Postnord som inkluderer gratis henting, så vil denne sporingsstatusen komme med og det vil medføre hentekostnad.Energitillegg PostNord

MyPack Collect og MyPack Box: 4,6 %
Andre produkter: 10,4 %
Pris gjeldende fra 01.06.2024 (oppdateres hver mnd.)

Vei- og baneavgift (BPT)

Gjelder alle produkter unntatt MyPack Home Small: 8,3 %
Pris gjeldende fra 01.06.2024 (oppdateres hver mnd.)

Disse tilleggene fra Postnord har vi slått sammen til ett tillegg på faktura. Energitillegget vil endres basert på prisutviklingen for diesel og strøm. Du finner PostNordsoppdaterte priser og PostNord sonekart 
her, under Prisliste

Se prisliste for levering til bedrift (B2B)

Postnord henteavtale