Tilbake til kunderessurser

Sist endret: Jun 11, 2024

Hvordan hente ut fakturaspesifikasjoner?

Proteria-fakturaene er en svært forenklet fremstilling. For detaljert informasjon om hver enkelt sending, trenger du en fakturarapport som du enkelt finner i Proteria frakt.

Fakturarapport fra Proteria Frakt

Steg 1

Klikk på «Avansert søk» inne i din Oversikt i Proteria Web. Velg det øverste fakturanummeret for å se spesifikasjoner på sist mottatt faktura. De nyeste fakturaene ligger alltid øverst.

Oversiktsbildet: "Avansert søk" → "Faktura" → Klikk på øverste (siste) faktura


Steg 2

Når du klikker på fakturaen i steget ovenfor får du opp kun sendingene inkludert i den valgte fakturaen. Du kan hente ut oversikten i Excel eller PDF ved å klikke på det lille ikonet til høyre over listen med fakturaer. Velg hvilke format du ønsker på fakturarapporten. Den lastes ned og kan åpnes i Excel. Husk å klikke "Enable Editing" i Excel for å få alle valgmuligheter.

Tips

Om du klikker på sendingsnummeret i kolonne A vil du kunne se sendingene inne i Proteria med mål, vekt og evt prisberegning.

Hvordan hente ut fakturaspesifikasjonerNederst til høyre på sendingen i Proteria Frakt kan du se de samme linjene (med fakturanummer på venstre-siden), med total kostnad for sendingen.

Hvordan hente ut fakturaspesifikasjoner

Fakturarapport fra Logistra Cargonizer

Bruker du Cargonizer? Slik henter du ut fakturarapport direkte fra brukersnittet

Nøyaktig periodisering og detaljer på sendingsnivå

I fakturarapporten får du en nøyaktig periodisering som forteller når først og siste sending har blitt opprettet. En pakke faktureres når den har blitt utlevert. Det kan være forsinkelser som gjør at det tar lang tid fra en pakke blir sendt til den er utlevert og går til fakturering.

Det er kun i fakturarapporten du kan se detaljer på sendingsnivå om priser. Der ser du også eventuelle tilleggskostnader fra transportør.

Hva er avtale-pris?

Proteria er et programvareselskap og "avtale-pris" er prisen du betaler for den skreddersydde fraktavtalen du har med oss. Du kan lese mer om spørsmål knyttet til faktura HER.