10/10/2022

Proteria PostNord-avtale nå tilgjengelig for Edipost-kunder

Etter at fraktavtalen med Bring er blitt tatt godt i mot har vi nå gleden av å introdusere Proterias fraktavtale med PostNord til alle Edipost-kunder. Dette vil bli tilgjengelig for alle som har lisens på PostNord-modulen i Edipost.

Hvor mye vil din pakke koste om den sendes med PostNord-avtalen?

Med PostNord-avtalen får du en svært gunstig fraktavtale som kan spare svært mange kunder for mye fraktkostnader hver måned. Om du vil sjekke prisen (inkl. alle tillegg) for typiske pakker du sender kan du best gjøre dette ved å benytte vår priskalulator nedenfor:

Prøv fraktkalkulatoren

Se også komplett prisliste for øvrig info

PostNord er å regne som en utfordrer innen særlig B2C, men også B2B frakt i Norge hvor Bring står i spissen med sitt omfattende nettverk av hentesteder og pakkeautomater. PostNort vokser betydelig i Norge og har en betydelig tilstedeværelse i Norden med 8000 utleveringssteder og 226 millioner pakker i omløp. I 2021 ble et nytt lager på langhus ferdigstilt og satsingen til PostNord i Norge har fortsatt siden.

Informasjon om de ulike fraktvalgene som inngår i avtalen finnes her.

Gratis henting

Noe som er spesielt med denne fraktavtalen er også at PostNord tilbyr gratis henting av pakker, uavhengig av ditt volum.

Prisberegning med nettopris i Edipost

Når avtalen er aktivert vil nettopris vises i den frivillige prisberegningen i Edipost slik at du enkelt kan sammenligne pris. Denne inkluderer alle tillegg og er laget i nøye rådføring med PostNord slik at du unngår overraskelser.

Har du andre spørsmål om avtalen som Edipost, ikke nøl med å ta kontakt med oss