ProTeria Frakt WEB

Etiketter/skrivere

Standard EDI-etiketter/skrivere

Transportetikettene skrives ut enten på en termo- eller laserskriver. Termoetikettene kan være på rull eller "fan-fold". Laseretiketter er løse ark som enten legges i skuffen i laserskriveren eller mates inn enkeltvis. Du kan også skrive ut på vanlig hvitt papir og lime etiketten på pakken med tape eller plastlomme.

Det er ikke trykket noe på etikettene på forhånd, alt printes på etter at du har trykket på "skriv ut" i programmet.

Standard transportetikett har en størrelse på 102x192 mm.

ProTeria frakt støtter utskrift på de fleste termoskrivere fra TSC, Datamax, Zebra/Eltron og Intermec.

Vi leverer skrivere med USB eller nettverksport.

/media/62392/tsc244-navy-bruk - copy.jpg
img_190624517
/media/96905/etiketter.jpg
img_24207520

 

RFID-etiketter/skriver

Etikettskriver Zebra ZD500R - RFID (USB)
En termoskriver overfører skriften til etiketten ved hjelp av varme. Etikettene sitter på en rull utenfor skriveren (holder for rullen er ekstrautstyr). Det er ikke noe annet forbruksmateriell som toner eller blekk. Skriveren er beregnet på bruk med etiketter med RFID-brikke. RFID står for "Radio-Frequency Identification". Informasjon om pakken blir lagret på RFID-brikken og kan dermed spores elektronisk på ulike steder underveis i leveransen. Løsningen brukes av Brings "Pakke i postkassen". Bruken av skriveren krever ProTeria Cloud Print.
RFID-etiketter
Rull med 1000 etiketter. Etiketten er utstyrt med en FRID-brikke som lagerer informasjon om pakken. Etikettene brukes til skriveren Zebra ZD500R - RFID (USB).
Stativ for Etikettrull RFID
Tilleggsutstyr til Zebra ZD500R - RFID (USB). Holder rullen på plass i et stabilt stativ.


Etikettskriver Zebra ZD500R - RFID (USB)
Skriveren er beregnet på bruk med etiketter med RFID-brikke. RFID står for "Radio-Frequency Identification". Informasjon om pakken blir lagret på RFID-brikken og kan dermed spores elektronisk på ulike steder underveis i leveransen. Løsningen brukes av Brings "Pakke i postkassen". Bruken av skriveren krever ProTeria Cloud Print.

RFID-etiketter
Rull med 1000 etiketter. Etiketten er utstyrt med en FRID-brikke som lagerer informasjon om pakken. Etikettene brukes til skriveren Zebra ZD500R - RFID (USB). Størrelsen på etikettene er 9,8x10,4 cm.

Stativ for Etikettrull RFID
Tilleggsutstyr til Zebra ZD500R - RFID (USB). Holder rullen på plass i et stabilt stativ.