ProTeria har siden 1994 levert EDI-løsninger for toll og transport. Vi har opparbeidet oss et solid rykte for kvalitet og service og våre medarbeidere har lang erfaring med toll og frakt.

Programvare

ProTeria Frakt WEB

GRATIS EDI-LØSNING. Vår nye web-løsning i "Xtra small" versjon (opp til 200 pakker pr. år) er nå gratis. Gunstige priser på større versjoner. Kom i gang med EDI på nett.

ProTeria Frakt WEB


Servicepakker og Bedriftspakker
Etikettskriver kr. 1.690,-

fra kr 0

ProTeria Frakt Windows

ProTeria Frakt Windows er vårt Windows-baserte EDI-program for dine fraktbehov. Det inneholder det du trenger for å lage sendinger med Bring og en rekke andre transportører. Programmet har i tillegg modul for utskrift av fraktbrev. Programmet er lett å integrere med andre systemer, f. eks. nettbutikk.

ProTeria Frakt Windows


Mange transportører og fraktbrev tilgjengelig
Etikettskriver kr. 1.690,-

fra kr 129
pr. mnd.

TVINN

TVINN er det norske Tollvesenets løsning for elektronisk fortolling. ProTeria Toll er basert på at tolldokumentet vises på skjermen slik det ser ut i virkeligheten. Dette er et velkjent dokument for mange og systemet er derfor lett å lære og man kommer raskt i gang. Programmet har ingen kjøpspris, kun en pris pr. fortolling. Denne prisen inkluderer bruksrett til programmet, vedlikehold/oppdateringer og fri support. Kontakt oss for å få et tilbud med riktig pris for ditt antall fortollinger.

TDS

TDS er det svenske Tullverkets løsning for elektronisk fortolling. ProTeria Toll er basert på at tolldokumentet vises på skjermen slik det ser ut i virkeligheten. Dette er et velkjent dokument for mange og systemet er derfor lett å lære og man kommer raskt i gang. Programmet har ingen kjøpspris, kun en pris pr. fortolling. Denne prisen inkluderer bruksrett til programmet, vedlikehold/oppdateringer og fri support. Kontakt oss for å få et tilbud med riktig pris for ditt antall fortollinger.

TET/NCTS

Tollvesenets Elektroniske Transiteringssystem. Systemet erstatter det tidligere papirbaserte systemet basert på "T-dokumenter".

Tollarkiv

ProTeria Tollarkiv er en løsning som gir full kontroll over deres tolldokumenter, fortollinger og utenlandsfakturaer. Kontroll på fortollingene er bedriftens ansvar selv om man overlater toll-jobben til andre.

Kundeuttalelser

"Takker for eksepsjonell service hos deres firma. Har vi utfordringer løses dette på en fabelaktig og rask måte, all honnør for det. I tilegg handler vi alt av emballasje og kontorutstyr til meget gunstige priser og rask levering. Takk til alle hos ProTeria."
Eirik Homstvedt
Kåtorp Maskinutleie